Samarbeten

 

 

Gunnar Michanek

Gunnar Michanek – Mindfulnesspecialist, grundare av Mindfulnessgruppen, som enda nordbo uttagen att bli utbildad i Googles ledarskapsprogram ”Search inside yourself”. Han har tidigare gått professionellt träningsprogram under ledning av grundaren av Center of Mindfulness Dr. Jon Kabat-Zinn och Dr. Saki Santorelli, och är utbildad i MBSR av Camilla Sköld, Empatica.

Gunnar är en av Sveriges mest erfarna kursledare i medveten närvaroträning. Gunnar var tidigare civilekonom, TV-producent, entreprenör och företagsledare. Idag samarbetar han bl a med Karolinska Institutet och Sveriges Riksdag. Både SVT och TV4 har gjort TV-program om Gunnar.

 

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson har 20 år lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon profilerat sig och representerat nytänkande. Cecilia driver det egna företaget Holistic Training som vänder sig till anläggningar och instruktörer i Norden med utbildning och utveckling av program. Sedan 6 år tillbaka reser hon regelbundet som tränare ca 6 veckor om året åt Springtime till Portugal, Thailand och Turkiet, utbildar instruktörer  och utvecklar nya program, så som Afropowerdance® Organic Bodywork. Med kollegan Linus Johansson Soma Move, som är en av träningsbranschens stora nyheter och får stark positiv respons av tränare, motionärer och media.

Göran Burenhult

Göran Burenhult – professor emeritus i arkeologi vid Uppsala Universitet Campus Gotland, erfarenhet av 30 års forskning kring samhällsförhållanden, livsstil och födointag i många ursprungssamhällen i stillahavsområdet och Sydostasien; författare till en lång rad böcker med evolutionära perspektiv på kost och hälsa. Han har publicerat ett hundratal böcker och vetenskapliga artiklar och gjort dokumentärserier för TV.

Linus Johansson

Linus Johansson är legitimerad fysioterapeut, movement practitioner (certification for applied functional science). En av Sveriges främsta att undervisa och utbilda inom evolutionsbaserad rörelse och fysisk aktivitet. Är författare till flera böcker och formgivare av funktionella träningsredskap under varumärket Func.Gym® mm. Driver sedan tidigare fler olika hemsidor vars syfte är att underlätta och öka kvalitén i för träning och rörelse, dinträning.se, träningskurser.se.

Åsa Söderberg

Åsa Söderberg (recept) är legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare, vidareutbildad inom idrottsmedicin och funktionell träning. Författare till boken ́Paleo – Naturlig mat och livsstil ́ publ 2013. I januari 2015 kommer bok nr 2 om denna evolutionära paleokost. Jobbar som fysioterapeut och personlig tränare på Master Training i Sth och driver samtidigt sitt egna företag Fyscoachen där hon b la utbildar personliga tränare och driver fyscoachen.se.